Хороскоп: lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със

...
Хороскоп: lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със
Коментари Харесай

Дева: Новината е, че Ви предстои много...

Хороскоп: lamqta.com

Овен 
Днес Вашият обичан човек дълго ще Ви развлича със своето възприятие за комизъм и със занимателното си държание. Главното е, да не загуби освен това Вашето почитание, защото смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той в действителност...  

 
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка. 

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Не е зле да сдържате своята непотребна самонадеяност! Бъдете по- деликатни в дейностите и изявленията си. Когато минавате около магазините, бъдете по- сдържани, тъй като там има прекомерно доста съблазни..Днес и най- върлите самотници ще са подготвени да се насочат в търсене на любивни завършения. Ако имате непрекъснат сътрудник и трайна връзка, внимавайте, да не би инцидентно лумнала пристрастеност да Ви скапе трайните връзки. Ако имате опция, излезте най-малко за малко измежду природата.

Лъв
През този ден очевидно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия непрекъснат обичан човек напълно няма да бъде спънка: в края на крайщата не става въпрос за невярност, а единствено леко заиграване - нещо като подготовка на личната привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!... 

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания. 

Козирог
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.

Водолей
Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...

Риби
Предстои Ви един спокоен ден, не обвързван със обилни събития, само че оставящ (като цяло) приятни усещания. Не се отхвърляйте от опциите да посетите всемирски мероприятия и да се повеселите в другарска компания. Подобно превозване на времето доста би Ви зарадвало. На работното място ще Ви бъде трудничко да се концентрирайте, само че и изключително комплицирани задания няма да зародят, тъй че може да не се безпокоите. Решаването на финансовите въпроси е по-добре да отложите. Днес рискувате да загубите много огромна сума за неимоверни дреболии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР